perjantai 20. helmikuuta 2015

Toivekkuus, kummius, työttömyys

Pian lähestytään jo uutta kiertoa ja toivekkuus on pikkuhiljaa nostanut jälleen päätään. Toivon, että päästään tälläkertaa siirtoon asti ja piinailemaan oikein kunnolla. Katselin pitkästä aikaa laatikkoon, mihin olen kaikki vauvanvaatteet nätisti viikannut ja kyllä siinä iski se tuttu haikeus pääseekö niitä koskaan käyttämään kenellekkään.

Myös tuleva kummius on pyörinyt mielessä ja minkälaisen lahjan sitä ostaisi. Ainakin joskus omat sisarukset ovat saaneet kummeiltansa kummilusikan, joka on käynyt mielessä yhdeksi vaihtoehdoksi. Katsotaan mihinkä vaihtoehtoon päädytään miehen kanssa. :)

Työt loppui tänään ja oli kyllä jälleen yhtä haikeaa pakata tavarat ja lähteä kotiin. Tosin ensi viikolla pomo soittelee jatkosta, enkä tiedä mitä on suunnitellut. Ehkä he ovat siellä nyt tajunneet, että minut voisi vakinaistaa mutta en osaa siihen uskoa, en ainakaan vielä. Ensi viikon nyt ainakin olen kotona ja yritän katsella jälleen työpaikkoja jos en pääse jatkamaan tuolla nykyisessä paikassa. Olisi se kyllä hienoa jos edes työttömyyden saisin pois hartioilta niin olisi vähemmän murheita.

Onkos lukijoilla mitään toiveita, mistä voisin kirjoittaa? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)