torstai 26. helmikuuta 2015

Kp 1 ja lääkkeellinen PAS

Sieltähän ne kuukautiset alkoi. Tänään sainkin laittaa ensimmäisen Estradot-laastarin ja varasin ajan ultraan, joka on 9.3. Itseäni ehkä eniten huolestuttaa pysyykö laastari ihossa kolme päivää ja täytyykö vaihtaa uusi tilalle. Katsotaan nyt, miten käy laastarin kanssa. Ultraa ja siirtoa odotellessa! :)

11 kommenttia:

 1. Onpas hieno juttu, että pääsitte nyt aloittamaan tämän lääkkeellisen kierron! Jään seuraamaan miten homma etenee.
  Omalla kohdalla toivon myös pääsyä lääkkeelliseen PASsiin kuukauden päästä, kunhan tämä kierto on taputeltu.

  Tsemppiä! Toivottavasti kaikki menee hyvin :)

  lapsia.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä niin odotettu tätä lääkkeellistä PAS:ia :) Toivon mukaan homma etenee nyt siihen siirtoon asti. Pahin pelko on, että se ainokainen menehtyy sulatuksessa ja pitää odottaa pari kuukautta uutta ICSI-hoitoa. Kiitos tsempeistä Lyyli! :) Pitääkin tulla lukemassa sun blogia!

   Poista
  2. Minä löysin ihan vasta tänään blogiisi ja on siis paljon lukematta. Sen verran ehdin tutustua, että pakastuksesta on jo aikaa. Toivottavasti tosiaan kaikki menee hyvin!

   Meillä kans on kolme pakkasessa, mutta eka kerta vasta kun niitä sieltä yritetään sitten siirtää. On tosi jännää kun ei yhtään tiedä, että miten selviävät ylipäänsä.

   Oletteko te julkisella vai yksityisellä hoidossa?

   tuo 2kk jonotus ei tunnu pitkältä. Meillä jonot on 5-6kk ja julkisella ollaan hoidossa :)

   Poista
  3. Pakastuksesta on aikaa kun syykuussa pakastettinn se yksi, jota on nyt tuloksetta yritetty siirtää. Teillä on kuitenkin hyvä määrä pakkasessa, että tuosta määrästä voi selvitäkkin. :) Se tosiaan on hankalaa kun ei tiedä selviävätkö alkiot sulatuksesta.

   Me ollaan myös julkisella puolella hoidoissa, mutta miehen reissailun takia hoitojen aloitus on viivästellyt. En tosiaan tiedä, kuinka monta kuukautta täytyy odotella uutta hoitoa, mutta uskoisin olevan sen noin kolme kuukautta. Toivottavasti ei olisi pidempi odotus tiedossa. Katsotaan tämä siirto kuitenkin ensin ja miettii jatkoa myöhemmin. :)

   Poista
  4. Totta! Yksi askel kerrallaan. Hyvä asenne sinulla :)

   Poista
 2. Voi kumpa teillä onnistuisi tämä lääkkellinen kierto! (:

  VastaaPoista
 3. Tsemppiä kiertoon toivottavasti tämä on se teidän kierto :)

  VastaaPoista
 4. Laura, kauheesti halauksia ja nostan kymmenen peukkua pystyyn että onnistuisi! Myö päästiin nyt virallisesti jonoon ja nuo odottavat meitä syksyllä.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)