keskiviikko 28. helmikuuta 2018

Viivat vahvistuu

Kuvat otettu ylhäältä alas lukien pp 5- pp 7 ja ne ovat onneksi vahvistuneet ja eivät vielä kovin vahvat voi ollakkaan näillä päivillä. Maanantaina kutsuu verikoe ja tiistaina soitetaan tulokset niin kuulee tuomion. Tällähetkellä en osaa olla yhtään huolissani kun päätin, että tälläkertaa en murehdi turhia, koska esikoisen raskaus meni suurimmaksi osaksi pelätessä pahinta. Keskenmeno tulee jos on tullakseen, mutta nyt ajattelin nauttia ja olla stressaamatta turhia, mihin en voi millään keinolla vaikuttaa. 

Onko oireita? Nyt olen eilisestä lähtien ollut tuntevani pientä paineen tuntua ja maha täyttyy jo ihan pienestä ruoka annoksesta ja toinen rinta on vähän kosketusarka kun siihen koskee, mutta muuten en ole vielä mitään isompaa huomannut. Eiköhän ne oireetkin pikkuhiljaa rupea tulemaan. Esikoisesta kärsin migreenistä alkuraskaudessa ja toivon, että tälläkertaa välttyisin siltä kun ei tee mieli maata sängyssä kun mieskin lähtee nyt työreissuun kolmeksi viikoksi ja sen jälkeen minä lähden oman perheeni kanssa Portugaliin kahdeksi viikoksi, että tässä on pieni loma arjesta kyllä tarpeen. :) 

8 kommenttia:

 1. Esikoisen raskaus alkoi migreenillä. Sairaalan määräämänä testipäivänä heräsin yöllä hirveään migreeniin. Sinnittelin monta tuntia ja ajattelin että aamulla saa testata ja jos on nega, niin saa ottaa migreenilääkettä. Plussa tuli ja lähdin työterveyteen anelemaan jotain apua migreeniin. Panadolia vaan käskettiin ottaa eikä se mitään auttanut. Kärsin koko esikoisen raskauden ajan satunnaisesti migreenistä. Välillä se kesti päiviä.

  Toista lasta odottaessa migreeni kesti välillä päiviä putkeen, jopa viikonkin. Sitä jatkui koko raskauden joka viikko. Yleensä tiesi migreenin alkaessa että vähintään vuorokauden kestää.

  Kolmatta lasta odottaessa pelkäsin jo etukäteen tulevia migreenejä. Mutta onneksi päätä särki vain muutaman kerran koko raskauden aikana. Panadol Zapp auttoi yleensä.

  Jostain syystä kroppa toimii eri tavalla eri kerroilla. Toivottavasti sinä et joudu tällä kertaa kärsimään. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ärsyttävää kyllä tuo migreeni ja mullakin meni yleensä päiviä vain sängyssä maatessa, mutta toivottavasti tällä kertaa ei tulisi niin pahana tai mun puolesta ollenkaan. Pitääpä laittaa muistiin tuo Panadol Zapp jos se auttaisi.

   Poista
  2. Mulle veljen vaimo suositteli just tota zappia. Olin ajatellut että kaikki Panadolit on yhtä tehottomia, mutta mullakin tuo oikeasti toimi.

   Poista
 2. Paljon onnea! Ihana juttu. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)