perjantai 2. helmikuuta 2018

Nollaultra

Tänään on käyty ultrassa, jossa oli kaikki hyvin. Tänään illalla alkaakin Gonal-F:n pistely, joka jatkuu tasan viikon päästä olevaan toiseen ultraan ja sitä seuraavalla viikolla todenäköisesti tehdään punktio ja ehkä siirto. Synarelan käyttö puolittui myös niin, että enää tulee vain yksi suihkaus kaksi kertaa päivässä. Pistäminenkin pitäisi onnistua kun puristan leikatun käden etusormilla mahaa ja toisella kädellä pistän. Eletään taas jännittäviä aikoja kun tässä hoidossa voi käydä, miten vain. :)

Onneksi ehditään tekemään puktio 7 viikolla, koska siitä eteenpäin ei olisi onnistunutkaan kun mies lähtee työreissuun kuukaudeksi Etelä-Amerikkaan, tarkemmin Chileen. Minulla onkin nyt miettimistä, miten pärjään lapsen kanssa tämän leikatun käteni kanssa ja sellainen automaattinen purkinavaaja olisi kiva, joka vääntäisi kaikki purkit auki puolestani. Onneksi miehen perheeltä olen saanut apuja kun kaikki ei meinaa onnistua. Noh, se jää vielä nähtäväksi kun miehen työsuunnitelmat ehtii yleensä muuttua ja lähteekö sittenkään mihinkään.

1 kommentti:

  1. Oi!! Jännittävää. Tuohon purkkien avaamiseen, itse olen avannut lusikalla tai haarukalla sellaiset. Onnistuisiko toisella kädellä sellaisen asettamisen ja leikatulla painaminen?

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)