perjantai 15. huhtikuuta 2016

Kuulumiset

Meidän vauva-arki on mennyt hyvin ja olen ollut iloinen siitä kun imetys on sujunut pienistä vaikeuksista huolimatta ja sitä on pian takana jo 2 kuukautta. Niitä vaikeuksia on kuitenkin vielä tulossa ja uskon, että niistä ohimenevistä vaiheista päästään yli kun pysyn vain rauhallisena ja päättäväisenä niin kuin tähänkin asti. Tällähetkellä ollaan oltu pojan kanssa vain kaksistaan kun mies lähti tiistaina pariksi päiväksi työmatkalle tuonne naapurimaahan. Teinkin maanantaina ison annoksen kasvissosekeittoa niin minun ei ole tarvinnut stressata ruoan tekemistä ja olen voinut vaivattomasti vain lämmittää ruoan mikrossa.

Ristiäisvalmistelut alkaa onneksi olla loppusuoralla ja ensi viikolla saakin huokaista helpotuksesta kun on yksi huolenaihe vähemmän mietittävänä. En olisi kyllä uskonut kuinka paljon päänvaivaa yksien ristiäisten valmistelu viekään. Flunssasta ollaan melkein kaikki jo toivuttu, vaikka pojalla on vieläkin pientä tukkoisuutta ja yskää. Nenäimuri on kyllä kätevä keksintö kun sillä saa niin vaivattomasti poitsun nenän pois tukosta. Jospa tämä tästä menisi parempaan päin! :)

Meillä on tässä miehen kanssa suunnitelmissa lähteä kahdestaan joku viikonloppu kylpylään päiväksi viettämään meidän viidettä vuosipäivää ja tulla sitten illaksi kotiin haettuamme poitsun hoidosta mummolasta. :) Tekee kieltämättä ihan hyvää nauttia edes sen pari tuntia yhteisestä parisuhde ajasta, ettei me ihan kokonaan toisiamme unohda tässä vauva-arjessa. Monet onkin sanoneet, että ensimmäinen vauvavuosi on rankin, mutta se on myös paljon täynnä iloa, rakkautta ja onnea. Onhan tämä rankkaa, mutta kaiken sen arvoista mitä en kyllä vaihtaisi mistään hinnasta pois. 💙

4 kommenttia:

 1. Yhteinen parisuhdeaika kuulostaa ihanalta - nauttikaa! Tsempit järjestelyihin! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) <3 Onneksi huomenna illalla saa huokaista helpotuksesta kun ristiäiset on ohi. :)

   Poista
 2. Olisi kiva kuulla ristiäisvalmisteluista enemmän! :) itellä laskettuaika lähenee ja kovasti jo ristiäiset ja valmistelut mietityttää ni voisi saada lisää vinkkejä ja mitä ottaa huomioon :) ja tietenki olisi kiva kuulla miten ristiäispäivä meni :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)