torstai 24. maaliskuuta 2016

Pojan vaatteet kuvina

Ajattelin nyt tehdä postauksen poikien vaatteista kun sitä toivottiin. Otin tänään vähän kuvia joistakin vaatteista ja vaatteiden värimaailma vaihtelee jonkin verran. Ensimmäiset viikot käytettiin vain kietaisubodeja raapimissuojilla ja kokonaisia potkuhousuja, mutta nyt on päässyt käyttämään muitakin vaatteita kun kynnet voi jo leikata. Itse en osta vain jotain tiettyä vaatemerkkiä vaan enimmäkseen sellaista, mikä näyttää kivalta ja miellyttää mun silmää. Ehkä joskus tulee panostettua enemmän vauvanvaatteisiin ja siihen materiaaliin, mutta näillänäkymin yritän ostaa sieltä, mistä halvalla saa ja kirpputorilta löytyy hyvin niitä kalliimpiakin vaatteita käytettynä ja suurimmaksi osaksi hyväkuntoisina. :)


bodeja koossa 56cm

body ja housuyhdistelmä koossa56cm

paitoja koossa 56cm

housuja koossa 56cm

yöpukuja ja haalari koossa 56cm

kokonaisia potkuhousuja koossa 56cm

bodeja koossa 62cm

housuja koossa 62cm

paitoja koossa 68cm

paitoja ja housut koossa 68cm

8 kommenttia:

 1. Suloisia vaatteita. :) Jätskibody on tosi söpö.

  VastaaPoista
 2. Oon käyttäny meidän pojalla paitaa vain pari kertaa. Se nousee aina kainaloihin. Esikoisella käytin lähinnä bodyja varmaan kokoon 86 asti. Esikoisella käytin ekat pari kuukautta lähes pelkästään kietaisubodyja, mutta nyt olen käyttänyt tavallisiakin. Esikoiselle pään läpi vetäminen oli maailman kauheinta, mutta kuopus ei ole moksiskaan. :) Nyt nuo kietaisubodyt tuntuu niin työläiltä, kun on nepparia siellä täällä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkään en ole paitoja hirveästi käyttänyt myöskään sen takia kun ne tuntuu nousevan kainaloihin ja olenkin käyttänyt enimmäkseen niin kietaisubodeja kun normaalejakin. Poika taas ei tunnu välittävän, vaikka pään läpi bodeja pukee. :)

   Poista
 3. Ihania vaatteita, kuoseja ja värejä ! Etenkin tuo jäätelöbody ja housut :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)