lauantai 19. maaliskuuta 2016

Vauva-arki ja sosiaalinen elämä

Ajattelin vastata Marian antamaan kysymykseen, jonka minulta kysyi edellisessä postauksessa.

Kuinka uskot vauva-arjen vaikuttavan sosiaaliseen elämääsi ja tulevaisuuden haaveisiisi. :)

Tiedän ja uskon vauva-arjen vaikuttavan paljonkin sosiaaliseen elämääni kun en voi enää viikonloppuisin lähteä ystävieni kanssa ihan noin vain viettämään iltaa ja kaikkea näkemisiä ei pysty enää yhdessä tekemään kun pitää ottaa vauva mukaan, ellei ole mahdollista antaa joksikin aikaa isovanhemmille tai miehelle hoidettavaksi. Ystävyyssuhteeni haluan kuitenkin kaikesta huolimatta pysyvän kunnossa, vaikka vauva onkin muuttanut oman elämäni. Alkoholin juomista tai baariin menoa ei ole niinkään ikävä, vaikka saunassa on joskus ihan mukava nauttia yhdet tai kaksi lonkeroa hyvässä seurassa. 

Parisuhteeseen vauva-arki vaikuttaa paljonkin kun yhteinen aika jää vähemmälle, mutta yritän siitä huolimatta pienillä teoilla osoittaa rakkautta ja olla unohtamatta myös sitä toista osapuolta. Iltaisin kuitenkin pystyy jonkin verran yhteistä aikaa viettämään kun vauva nukkuu ja jossain vaiheessa todennäköisesti alkaa väsymyskin helpottamaan kun poitsu rupeaa nukkumaan öisin paremmin. Tietenkin myös jos joskus saisi vauvan isovanhemmille tai jollekkin muulle tutulle hoitoon niin pääsisi välillä kahdestaan ihan elokuviin tai syömään. :)

Tulevaisuuden haaveita minulla ei tällähetkellä paljon ole kun se vakituinen työpaikka, omakotitalon osto, sinne muutto ja joskus tulevaisuudessa matkustella enemmän ulkomaille, mutta uskon sen onnistuvan ihan lapsen/lastenkin kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)