perjantai 18. maaliskuuta 2016

Meidän päivä

Kello 9-11 aikaan me heräillään poitsun kanssa ylös sängystä kun olen saanut hänet imetettyä ja vaihdettua vaipan. Siirrän hänet yleensä joksikin aikaa sitteriin oleskelemaan kun teen itselleni siinä välissä aamupalaa ja poitsu minun vieressä syödessä ihmettelee ympäristöä. Yleensä vain tuijottaa sitterissä makoillessaan ikkunasta ulos ja ihmettelee sitä tovin, kunnes joskus nukahtaa siihen vielä noin pariksi tunniksi.

Kello 13-15 aikaan imetän poitsun, annan D-vitamiinitipat, vaihdan vaippaa ja lähdetään ulos vaunulenkille, joiden kesto vaihtelee ½ tunnista noin 1½ tuntiin. Yritetään kuitenkin käydä joka päivä ulkona, ellei ulkona ole ihan surkea sää tai pakkasta yli kymmentä astetta. Vaunulenkiltä kotiin tullessa vien poitsun vielä parvekkeelle vaunuissa tai siirrän sänkyyn jatkamaan unia. Itse pesen tässä välissä pyykkiä, oleskelen sohvalla, syön jotain pientä välipalaa tai nukun pienet päikkärit poitsun kanssa.

Kello 17-19 aikaan syödään päivällinen ja imetän poitsun, joka jossain vaiheessa nukahtaa unille ja nukkuu ehkä sen parisen tuntia putkeen. Tässä välissä oleskellaan miehen kanssa sohvalla telkkua katsellen tai kirjoitan blogia, miten ehdin.

Kello 21-24 aikaan poitsu vielä joko nukkuu tai imetän häntä, jonka jälkeen hän jatkaa yleensä unia. Itse syön iltapalaa, oleskelen sohvalla ja koitan mennä ennen kahtatoista nukkumaan kun vauva vielä nukkuu ja mies jää vielä hetkeksi aikaa katselemaan telkkua tai pelailemaan ipadilla ennen kun tulee myös sänkyyn.

Kello 01-08 välissä poitsu herää sen 3-4 kertaa syömään ja yleensä joudun vaihtamaan yöllä ainakin kerran tai kaksi kertaa vaipan kun kakat on housuissa, jonka jälkeen jatketaankin unia aamuun asti.

Tässä tälläinen pienimuotoinen teksti meidän päivästä ja aina päivät ei mene näin kun poitsu voi hyvin nukkua pieniä pätkiä kerrallaan tai olla vain hereillä kun ei malta nukkua. :)

4 kommenttia:

 1. Aika samankuuloista meillä oli tuohon aikaan. :) nyt yöheräämiset on tippuneet 1-2kertaa yössä ja valveilla oloa on tietty enempi kun ihan pienenä.

  Ihanaa vauva-arkea sinne <3

  LAPSEKKAANA

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, onneksi kuitenkin nämä yöheräämiset rupeaa pikkuhiljaa vähenemään ja valveilla oloa rupeaa olemaan enemmän kun ikää tulee lisää. :)

   Kiitos! <3 :)

   Poista
 2. Ihana poitsu. Pian nähdään! <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)