maanantai 10. elokuuta 2015

Nt-ultra rv 12+5

Edelleen koko raskaus tuntuu epätodelliselta ja on vaikea uskoa, että me ollaan päästy tähän pisteeseen, missä odotetaan pientä ihmettä saapuvaksi ensi vuodelle. Välillä pitää itsellensä vakuutella, että lapsettomuushoidot on meillä ehkä nyt ohi hetkeksi aikaa ja pitäisi keskittyä tähän raskauteen. Helppoa se ei oikein ole ollut.

Meillä oli tänään myös odotettu Nt-ultra, jonka odottaminen tuntui viimmeisen parin päivän aikana pitkältä. Käynnistä sen verran, että se meni hyvin vaikka aluksi kuvittelin kauhukuvia mielessäni jos kaikki ei olekkaan hyvin. Onneksi kaikki oli kunnossa ja pikkuinen sielä liikuskeli aktiivisesti. Niskaturvotusta oli 1,26mm ja kokoa pienokaisella oli 6,7cm eli kaikki oli niinkuin pitää. Saatiin myös ensimmäistä kertaa kuulla sydänäänet ja kyllä molemmilla tuli hymyhuulille. Tällähetkellä on hyvä olla ja toivon mukaan tämä olotila jatkuu vielä pitkään! 

Liikkeitä kun alkaisi tuntemaan niin raskaus tuntuisi todellisemmalta. Seuraavaa etappia odotellessa, joka on rakenneultra. Nähtäväksi jää majaileeko kohdussa noin 10 viikon päästä tyttö vai poika. :)

20 kommenttia:

 1. Voi miten ihanaa <3 Meillä on myös vielä pari päivää jännitettävää ennen kun nähdään oma nyytykäinen <3 Voi että kun olen hermoillut koko ajan, että mitä jos se ei enää eläkkään tai että sillä on jotain todella pahasti vialla. Onneksi torstaina kaikki tämä epätietoisuus saadaan sivuutettua ja toivottavasti täten myös mielenrauha että kaikki on kunnossa! :D Mutta voi että kuinka onnellinen olen niin teijjän puolesta että nyt on mennyt kaikki hyvin <3 ootte kaiken onnenne ansainnut näiden vaikeuksien jälkeen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Spireida ihanasta kommentista! <3 Toivon, että teilläkin on ultrassa kaikki hyvin ja saat seuraavaksi odotella pääsyä rakenneultraan. :) <3

   Poista
 2. On kyllä ihana tunne, kun kaikki on niin kuin pitääkin :) onnea!
  Meilläkin kaksoset oli edelleen kyydissä ja kovin touhukkaita olivat. Sydänääniä ei kuultu enkä tiedä yrittikö ultraaja saada niitä edes
  kuuluville. Kaikki oli kuitenkin hyvin ja se riitti meille oikein hyvin. Ensi kerralla varmaan kuullaan jo sydänäänetkin. Kaksosten odottamisessa on se kiva puoli, että ultraan pääsee useasti: seuraavan kerran päästään kurkkaamaan pikkuisia rv 15+2, eli tasan kolme viikkoa nt-ultrasta :)
  Terveisin se samoilla viikoilla odottava anonyymi, joka nyt uskaltautuu jo kommentoimaan omalla nimellä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Katri! <3 Harmi kun ette päässeet kuulemaan sydänääniä, mutta jospa sitten seuraavassa ultrassa. :) Olisi kyllä ihanaa jos itsekkin pääsisi useasti ultrattavaksi, mutta jos alkaa tulla kovaa huolta niin sitten voisi käydä varmistamassa kaiken olevan kunnossa. Mulla vielä noin 10 viikkoa rakenneultraan, joka tuntuu pitkältä ajalta.

   Onneksi seuraavaan neuvolaan ei ole kun kolme viikkoa. :)

   Poista
 3. Voi, olen niin onnellinen teidän puolesta! Ihanaa, että teille tulee vauva, olette kyllä onnenne ansainneet <3 Meillä edelleen odotellaan, että menkat olisi säännölliset vaikka kohdunulkoisesta on jo 9kk aikaa:/

  -Susanna / Colour Outside the Lines

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti Susanna! <3 Saatko mitään lääkitystä, joka auttaisi kiertoa säännöllistymään? Harmi kyllä, että kierto on epäsäännöllinen ja pahoittelut kohdunulkoisesta. :/ <3

   Poista
 4. Ihana kuulla että kaikki on kunnossa <3

  VastaaPoista
 5. Oi että miten ihanaa, että kaikki on hyvin <3

  VastaaPoista
 6. Paljon onnea! Sanottiinko istukan sijainnista jotain? Mulla se on kohdun funduksessa ja olen tuntenut liikkeet tosi aikaisin. En vain alkuun tajunnut niitä liikkeiksi. Ekat sipaisut tunsin tosiaan vatsallani maatessa. Ihan kuin höyhenellä olisi sipaistu kohdun sisäpintaa. Töytäisyjä on alkanut tuntua paljon myöhemmin, ehkä rv 16-17?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä se jotain mainitsi, että sikiö on selässäni kiinni ja ehkä senkään takia en ole liikkeitä juuri tuntenut. Minulla alkaa varmaan vasta myöhemmin tuntumaan nuo liikkeet. :)

   Poista
 7. Paljon onnea! :) <3 Olen lukenut blogisi vähälle aikaa kokonaan, enkä voi muutakuin samaistua kokemiisi asioihin.. Täällä myös takana lapsettomuutta (syy tuntematon) kaksi vuotta ollaan lasta yritetty, kunnes kesäkuussa vihdoin tärppäsi ! :) <3 Nyt menossa siis rv.8+? Ihmettelen kuinka jossain pääsee niin harvoin ultraan neuvolassa, itsellä vaikka viikkoja on noin vähän, niin olen jo kahdesti päässyt ultraan kyselemättä, neuvolan täti on aina itse kysynyt vkolla 6&8 , että haluanko että ultrataan ja tottakaihan haluan :D Viime käynnillä kysyi,että haluanko vielä ennen nt-ultraa käydä neuvolalla ultrassa ja siitäpä vain varattiin aika kahden viikon päähän viikolle 10 :) Vaikka helpotti sekin jo kummasti kun näki sen villisti pumppaavan sydämen, kun oireitakaan ei ole ollenkaan :) Paljon onnea odotukseen, ja eikös sitä sanota että se kriittisin vaihe on viikolla 12 ohitettu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) <3 Onnea myös sinulle raskaudesta! <3 Minulla seuraava neuvola syyskuussa ja toivottavasti tämä oma neuvolatäti olisi suostuvaisempi ultraukseen kun se on kerta mahdollista. Sulla kyllä ihana neuvolatäti kun noin hyvin ehdottaa ultraamista. Kyllä sitä sanotaan, että kriittisin vaihe olisi viikolla 12 ohitettu, mutta olen kuullut aika paljon tarinoita, että lapsi on kuollut kohtuun myöhemmillä viikoilla niin se ehkä vähän pelottaa jos tässä käykin niin. Toivottavasti ei kuitenkaan! <3

   Poista
 8. Löysin tänne sivulle kun etsin muitakin raskaana olevia jotka kirjoittelee blogeja :)
  Onneksi olkoon vaavvasta, ihanaa että teillä tärppäsi hoitojen avulla. Meillä taitaakin mennä viikot melkeen samoilla päivillä, täälä on nyt rv 14+3 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mukava saada uusia lukijoita! :) Melko samoilla viikoilla tosiaan mennään. :)

   Poista
 9. Minusta olisi huippua jos pystyisit päivittämään useammin :) Vaikka ei olisikaan mitään maailmaa mullistavaa, muttakun niin pitkä yritys takana, niin olisi vähintäänkin mukava lukea ajatuksia ja tuntemuksia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luonnoksissa on yksi teksti, joka on tarkoitus julkaista kun saan sen valmiiksi. Vähintään tänään illasta tai huomenna julkaisen kun ehdin kunnolla keskittymään asiaan. :)

   Poista
 10. Pakko oli tulla tänne kurkkimaan ja kommentoimaan, kun ei sinusta ole hetkeen kuulunut että kuinka voit? <3 ja onhan masuasukillasi kaikki hyvin <3 ihania syksyisiä päiviä sinulle ^_^ <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Spireida! <3 Kaikki on hyvin,kuten myös masuasukilla. :) <3

   Poista

Kiitos kommentista! :)