tiistai 25. elokuuta 2015

Nimetön

Onkin jälleen tovi vierähtänyt viimme kirjoituksesta ja on pitänyt useampaan otteeseen laitella kuulumisia, mutta on ollut vaikeaa keksiä aiheita. Tästä ei taida kuitenkaan tulla varsinaista odotusblogia, koska kirjoittaminen tuntuu nyt hankalammalta kuin ennen. Kirjoittaminen kun ei enää liity lapsettomuushoitoihin ja niihin lapsettomuuden tuomiin ajatuksiin, mitä tuli käytyä läpi.

Tällähetkellä kirjoittelen sairasvuoteelta ja olen yrittänyt toipua tästä flunssasta. Huomenna pääsee jo töihinkin kun ei ole enää kuumetta. Viimme viikkoina olen ollut melko väsynyt kun työt alkoi ja ei oikein ollut energiaa kirjoittamiseen. Arki menee sitä omaa rataansa ja ollaan vähän jo käyty katselemassa lastentarvikkeita, mutta vielä ei olla ostettu mitään. Arki tuli siinä mielessä vastaan, että mies lähti tänään aikaisin aamusta työmatkalle tuonne Ruotsin puolelle, mutta onneksi vain alle viikoksi. Ollaan nyt jonkin verran puhuttu jos mies saisi työmatkojaan vähennettyä kun lapsi syntyy.

Tuntemuksia ei ole edelleen sen kummemmin. Etovaa oloa on silloin tällöin ja välillä olen tuntevani jotain liikettä mahassa. Dopplerilla olen kuunnellut välillä sydänääniä ja varmistanut, että pikkuisella on vielä kaikki kunnossa kun muuten on ollut vaikea uskoa onko kaikki hyvin. Raskausmaha on vielä olemattoman pieni ja tuntuu, että se vain pienenee viikko viikolta mutta ehkä ihan hyvä, ettei se heti ole pullahtanut esiin. Tänään pyörähti rv 15+0 ja jotenkin outoa ajatella, että jo viiden viikon päästä olen puolivälissä ja mahakin näyttää iltaisin vain turvonneelta syömisen jäljiltä. Paino on heitellyt siinä +2-3kg välillä edestakaisin, mikä on ihan hyvä ettei vielä suurta lukemaa ole noussut.

Äitiyshousuja pitäisi pikkuhiljaa ruveta etsimään kun vanhat farkut alkaa jo olla epämukavat päällä kun puristaa. On vain tälläiselle hoikalle ja lyhyelle tikkujalalle löytää hyvänmallisia farkkuja kun lahkeet aina liian pitkät. Harmi vain kun nuorten osastolla ei myydä äitiyshousuja! :D

Yritän jatkossa kirjoitella vähän enemmän kunhan nyt vain toivun tästä väsymyksestä ja olen jälleen energisempi. :)

7 kommenttia:

 1. Kiva, että jaksoit kertoa kuulumisia ja voit hyvin. Vatsa varmasti ihan lähiaikoina pulpahtaa esiin, vaikka kai on niitäkin, joilla se jää loppuun asti pieneksi, vaikka vauva olisikin ihan normaalin kokoinen. Niin erilaisia ollaan kaikki, vauvat myös. Vaikka et koe odotusblogia omaksesi, ainakin yksi lukija täällä tosi mielellään lukisi, miten valmistaudut vauvan tuloon ja millaisia juttuja mietiskelet äitiydestäsi. Kaikkea hyvää syksyysi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän se vatsa pian pulpahda näkyviin, vaikka tiedän tapauksia joilla ei maha kasva raskausaikana paljon. Tulee elettyä vielä tuossa lapsettomuusidentiteetissä, jonka takia ei ole juuri pystynyt nauttimaan raskaudesta ja raskausajasta kirjoittaminen tuntuu oudolta, mutta yritän kirjoitella enemmän vaikka miten valmistaudun vauvan tuloon ja mitä mietin äitiydestä. Kiitos paljon! <3

   Poista
 2. Ihana kuulla kuulumisiasi <3 kurjaa että olet ollut flunssainen :( oletko käynyt h&m liikkeessä katsomassa housuja? Siellä on hirmuisesti äitiyshousuja ja monessa eri koossa :) todella hoikille ja sit tämmöisille ei niin hoikille kuten minä olen :D itseä myös kiinnostaa lukea ajatuksiasi raskaudesta ja vauvan tuloon valmistautumisestasi ^_^ ovathan ne kuitenkin osa myös lapsettomuudesta kärsineen arkea! :) juuri että millaista myllerrystä pään sisällä käydään pitkän lapsettomuuden jälkeen kun se lapsen tulo vihdoinkin on käymässä toteen :)
  Voi hyvin ihanainen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Flunssa on onneksi helpottamaan päin, mutta pikkuhiljaa paranemaan päin ollaan. :) Olen netistä katsellut juuri H&M äitiyshousuja, mutta pitäisi mennä vielä ihan paikanpäälle sovittelemaan kun en uskalla tilailla jos onkin liian suuret. Yrtiän kirjoitella tässä lähipäivinä noita kuulumisia kun on aikaa istahtaa sohvalle. :) Tämä lapsettomuus on vielä suuri osa elämääni ja on ollut vaikea käsittää koko raskautta, että olen tähän asti päässyt. :) Kiitos paljon spireida! <3

   Poista
 3. Mielenkiinnolla kyllä lukisin raskausajastasi. Onhan se kuitenkin se tavoite ollut koko teidänkin matkalla. :) Mukavaa odottelua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla, että ihmiset on kiinnostuneita lukemaan raskausajasta ja yritän enemmän panostaa tähän kirjoittamiseen lähiaikoina. Lapsettomuus vaikuttaa vielä suuresti elämääni, jonka takia on ollut vaikeaa sopeutua raskauteen, mutta ehkä tämä tilanne muuttuu vielä jossain vaiheessa. :) Kiitos Nellie!

   Poista
 4. Täälä myös tarkistetaan dopplerilla välillä että kaikki on hyvin :) Tänään viimeksi siä oli kova ryske ku tömähteli ihan doppleria vasten <3

  Paranemisia ja jaksamista töihin!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)