lauantai 30. syyskuuta 2017

PP 9 - Tein raskaustestin

Päivät on kuluneet vauhdilla ja suunnittelin tekemistä tälle viikolle, että aika kuluisi nopeammin. Oireita ei ole ollenkaan ja en voi kyllä yhtään sanoa onko tärpännyt. 

Tänään PP 9  menin tekemään testiä, vaikka meinasin odottaa sunnuntaihin. Kastoin tikun ja laitoin hetkeksi aikaa sivuun ja hetken päästä katsoin testiä, jossa olen näkevinäni viivanpaikkaa tai näen omiani. Avasin vielä erikseen testin, että näkyisi paremmin. Huomenna tai parin päivän päästä ajattelin tehdä uuden testin, mitä näyttää ja vähän kyllä jännittää. Verikoe kutsuu viiden päivän päästä niin saadaan selvyys tälle hoidolle :)

8 kommenttia:

 1. Mun silmät näkee myös! Peukut pystyssä :)

  VastaaPoista
 2. Tsemppiä hirmuisesti <3 tääl myös peukut pystyssä, että olisi tärpännyt <3

  VastaaPoista
 3. Voi vitsit, toivotaan! Mä oon saanu molemmilla onnistuneilla kerroilla pp10 jo vahvan plussan, CB:n plussatestiin tasavahvan plussan. Myös pp10 testatut negat olleet aina negoja, joten toi on ollu hyvä päivä testata lääkärienkin mukaan! :) Jännittää kyllä miten siellä menee tänään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin olen saanut keskenmenneessä ja pojan raskaudessa melko selvät plussat jo PP 7- PP 8 ja nyt tosiaan oli vielä melko hailakka. Tänään tein sitten uuden testin ja pientä vahvistumista tullut eilisestä, mutta en vielä uskalla tulkita plussaksi ennen kun saan ne selvät plussat raskaustestiin, jotka muutkin kunnolla erottaa :)

   Poista
 4. Näen kyllä viivan :) Ja vissiin oli vahvistunutkin! Jännää!!! Pidän peukkuja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli ihan hitusen vahvistunut ja huomenna ajattelin tehdä uuden testin js ehkä vielä digitestin jos siinä jo näkyisi tulos :)

   Poista

Kiitos kommentista! :)