maanantai 13. huhtikuuta 2015

Jatkoa

Verikokeessa käyty aamulla ja hetki sitten sain tietää vastauksen ja hcg oli enää alle 1. Lääkäri epäili kemiallista raskautta eli varhaista keskenmenoa. Vuodon pitäisi alkaa kun lopetan tukilääkityksen, mutta jos sitä ei tule ensi viikkoon mennessä niin varataan aika ultraan. Uutta hoitoa yritetään saada jo toukokuussa jos hyvin käy.

En tiedä, mitä tässä pitäisi ajatella ja viikonloppu menikin itkiessä kun piti kertoa, etten ole enää raskaana. Ehkä tämä tästä pian helpottuu kunhan saa vuodon alkamaan ja uutta yritystä kehiin.


20 kommenttia:

 1. Kamalasti voimia! <3 Toivotaan, että seuraavasta hoidosta tärppää kunnolla ja pääsette haluamaanne lopputulokseen. Kyllä te vielä onnistutte. <3

  Maria/ Nyt heti

  VastaaPoista
 2. Toivotaan että vuoto alkaisi mahdollisimma pian, niin pääsette eteenpäin <3 Tsemppiä!

  VastaaPoista
 3. Pahoittelut. Toivottavasti pian saatte sen pysyvän plussan ja pienen ihmeen syliin. Tsemppiä! <3

  VastaaPoista
 4. Olen pahoillani :(
  Minulla vastaava kokemus oli helmikuussa ja olen sen koittanut kääntää positiiviseksi ajatellen, että paljon piti asioita mennä oikein, että se edes alkoi.
  Toivottavasti ensikerralla meillä molemmilla on parempi tuuri alkioiden kanssa ja pienoiset kasvavat maailmaan asti <3

  Minulla vuoto alkoi noin viikon päästä lugen lopetuksesta rv 5+0. Toivottavasti sinulla alkaa pian, että pääsette eteenpäin.
  Voimia toipumiseen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lyyli! :) Toivon tosissani, että ensi kerralla meillä molemmilla olisi parempi onni ja saataisiinpienokaiset syliin asti! <3

   Toivotaan, että vuoto alkaisi jo viikonloppuun mennessä ja päästäisiin asioissa eteenpäin. <3

   Poista
 5. Olen pahoillani <3 Voimia Laura <3 En ole edes eksynyt kommentoimaan, kun niin omissa syvissä syövereissäni vaan märehdin. Toivottavasti se helmi alkio vielä löytyy ja tarraa lujasti kiinni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Suvi! <3 Eipä sunkaan tilanne ole mikään helppo. :( toivottavasti seuraavassa hoidossa saataisiin monta alkiota myös pakkaseen ja yksi pikkuinen kohtuun kasvamaan. <3

   Poista
 6. Olen pahoillani. Voimia toipumiseen. Minä sain maaliskuussa varhaisen keskenmenon, nyt eletään piinaviikkoa uudessa kierrossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos L! <3 Voimia myös sinulle! :) Meillä ehkä toukokuussa kutsuu uudet hoidot ja jännitykset. Tsemppiä piinapäiviin!

   Poista
 7. Lämpimiä ajatuksia ja paljon voimia sinne! <3

  T. Spukka

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)