keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

2. ICSI:n suunnittelukäynti

Käynti meni ihan hyvin, vaikka toukokuun hoidosta ei ole varmuutta. Puhuttiin omista fiiliksistä, keskenmenosta ja puhumisesta psykologille, jos alkaa vähänkin tuntua pahalta. Näillänäkymin näyttää melko huonolta, että päästäisiin toukokuussa aloittamaan uutta hoitoa, mutta päätettiin kuitenkin suunnitella jos jollakin peruuntuisi aika. Gonal-F ja Orgalutran pysyy samana ja vähän odotin, että oltaisiin Gonal-F:n annostusta lisätty 150IU, mutta ehkä se nyt vielä menee tuolla 125IU annostuksella. Lääkäri oli ainakin toiveikas, että me onnistuttaisiin hoitojen avulla saamaan lapsen kun olin hetkellisesti raskautunut. Kyllä se ainakin vähän luo toivoa kun kropassa sentäs jotain tapahtuu. On se kuitenkin parempi kun ei mitään.


6 kommenttia:

 1. Joutuuko siis uudestaan jonottamaan seuraavaan ICSI: hoitoon? Onko se pitkä aika mitä joutuu odottamaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei varsinaisesti joudu odottamaan enää sitä puolta vuotta, mutta kesätauon takia pitää odottaa väkisinkin se pari kuukautta. :)

   Poista
 2. Voin vain kuvitella miten tuskainen taival tämä sinulle on ollut! :`( Uskon vakaasti että teille vielä se onni suodaan ja saatte sen kaivatun nyytin perheeseenne! <3 Voimia! <3

  VastaaPoista
 3. Onpa ihana, kun teillä ei joudu aina uudestaan jonoon vaan pääsee sitten heti jatkamaan. Meidän sairaalassa tippuu aina jonon hännille ja lyhimmillään se on jotain 5kk.
  Ja minäkin ajattelen niin, että se keskenmeno on kuitenkin hyvä merkki. Se kertoo siitä, että monta estettä on ylitetty ja oli vain huonoa tuuria, että alkio ei sitten jatkanut kehitystään.

  Toivottavasti seuraava hoito sitten tosiaan onnistuu ja raskaus jatkuu ihan maailmaan asti. Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lyyli! <3 Siinä mielessä on hyvä, että kropassa jotain tapahtuu mutta olen vain vähän jo kyllästynyt tähän epäonneen, mikä päälläni leijailee.

   Toivon mukaan seuraava jo onnistuisi ja saataisiin pikkuinen syliin asti.

   Poista

Kiitos kommentista! :)