sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Kuulumiset

Töihin oli mukavaa palata viikolla, vaikka aamuisin olikin väsy. Päivät menikin yllättävän nopiasti ja kovasti odottelen jälleen tiistain ultraa. Miehelläkin alkaa jälleen tämä sama työrumba ja lähtee huomenna Saksaan viikoksi. Sen jälkeen on ehkä viikon Suomessa, kunnes lähtee takaisin samaan paikkaan. Alunperin piti olla kaksi viikkoa, mikä kuitenkin viikolla vaihtui kuukaudeksi ja nyt lopulta onkin viikon kerrallaan eli näistä hänen työmatkoistaan ei aina ota selvää. :D Parempi kuitenkin näin kun olisi sielä kuukauden. Perjantaina naureskeltiin kun minulla oli tippunut kännykkä autoon ja mies oli laittanut viestin, että "sun kännykkä oli jäänyt autoon, tuon sen kun tulen kotiin" :D Niin enhän minä tosiaan sitä viestiä näe! ;)

Minulla on nyt ihan hyvä jakso menossa lapsettomuuden kanssa ja kovasti toivon, että nyt siirtoon päästäisiin. Toivon mukaan se kaveri nyt selviää sulatuksesta ja tietenkin, että ovulaatio tapahtuisi hyvään aikaan. Sormet ristissä, että kaikki menee kohdilleen ja pääsen näkemään kun se kohtuun siirretään. Jospa siitä alkaisi se kaivattu raskaus! :)

Työrintamallakin menee onneksi nyt ihan hyvin ja jälleen on työhaastatteluun menoa ensi viikolla. Jospa mä sittenkin saisin tänä vuonna se vakituisen työpaikan, mitä olen toivonut jo jonkin aikaa. Ei tarvitsisi tehdä enää pelkkiä sijaisuuksia ja rahahuoletkin helpottaisi. Sitten jäisi enää lapsihaave ja jossain vaiheessa oman auton osto, mutta sillä ei näillä näkymin ole kiirettä kun pärjätään vielä yhdellä autolla.

Tein blogilleni tuossa eilen Instagram-tilin, johon ei aio laittaa itsestäni kuvia, mutta kaikkea muuta kyllä. Se löytyy sivuun oikeasta laidasta punaisella "seuraa blogiani Instagramin avulla" ja sitä painamalla pääset katsomaan profiiliani. Tosin en sinne varmaan koko aikaa kuvia lisäile, mutta ehkä välillä jotain. Katsotaan, koska sitä ulkaltaisi näyttää omat kasvot täälä. :)

Ps. Myös mies ehkä ensi viikonloppuna kirjoittelee omia mietteitään lapsettomuudesta, kunhan hän tuosta ehtii. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)