torstai 22. tammikuuta 2015

Valokuvaus/ajatuksia

Olen aina pitänyt kuvaamisesta ja luonnon kuvaaminen on minusta mukavaa. Talvisin saa ihania kuvia kun lumi on puun oksiin huurtunut. Melko hyviä kuvia sain vain pelkällä kännykällä, millä napsin kuvia kun mies ajoi. :D Oli kyllä ihanaa kun auringokin tuli esiin pitkästä aikaa ja on ollut vähän valoisia päiviä. Tämä on yksi harrastus muiden joukossa, millä saan ajatukset pois lapsettomuudesta.

Koitan saada myös tuota miestä hetkeksi istahtamaan, että hän voisi kirjoitella omia ajatuksiaan lapsettomuudesta tai parisuhteesta, koska muuten se unohtuu. Ehkäpä hän ehtisi ennen sunnuntaita kun lähtee jälleen taas ulkomaille melkein viikoksi. On tuo mies kuitenkin vuodessa yli 150 päivää poissa kotoa, että sellaiset yli 200 päivää vietetään yhdessä. Eihän se tosiaan ole helppoa kun mies matkustaa suurimman osan vuodesta ja miten siihen saa vielä lapsettomuushoidot ajoitettua juuri oikeaan aikaan kun hänen työsuunnitelmatkin muuttuu vähän väliä.

Tällähetkellä olen keskittynyt ihan muihin asioihin, kuten häiden järjestelyyn. Aluksi mietittiin, että voitaisiin pitää ne ensi vuonna mutta se kuitenkin tulee melko nopeasti, joten päätettiin siirtää ne vuodelle 2017. Ehdittäisiin tässä vielä hyvin säästämään, vaikka onkin pienet häät tulossa. Meillä on kuitenkin tiedossa jo kirkko ja suurinpiirtein myös hääpaikka. Ainakin se on hyvä alku! :) Onpa jotain, mitä sitten odottaa jos lasta ei vielä tuolloinkaan kuulu. <3

Kuvia automatkalta
Kuvia automatkalta
Kuvia automatkalta


2 kommenttia:

  1. Viimeisen kuvan puut. <3 Hyviä kuvia olet ottanut. :) Meillä oli reilu vuosi häihin kihlauksesta, ja aika meni todella nopeasti, että varmasti tuo 2017 tulee nopeammin kuin huomaatkaan. Häiden järjestely on ihanaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvin kyllä kuvat onnistui pelkällä kännykän kameralla. Kyllä tämä aika oikein juoksee, että pian tässä on jo kova kiire häiden järjestämisessä! :D Häiden järjestely on kyllä ihanaa, mutta jos ne yrittäisi ottaa ihan rennosti. :)

      Poista

Kiitos kommentista! :)