keskiviikko 11. huhtikuuta 2018

Kotimaassa takaisin


Tällähetkellä on melko rentoutuneet ja hyvät fiilikset Portugalin lomasta, joka tuli hyvään aikaan ja tällaista mahdollisuutta en usko enää olevan tulossa, että pääsisin ilman lapsia tai miestä  matkustamaan ulkomaille. Ensimmäiselä viikolla otin jonkin verran kuvia, mutta viimeisellä viikolla en enää pahemmin kulkenut kamera tai kännykkä kädessä. Yritin vain nauttia ja painaa ne kauniit maisemat mieleeni.

Heräsimme aina joka aamu kello yhdeksän ja aamupalan jälkeen menimme meren rannalle kävelemään paljailla jaloilla tunnin ajaksi, jonka jälkeen tultiin takaisin tekemään ruokaa tai valmiiseen pöytään. Ostimme siis kaikki ruoat kaupasta ja muutaman kerran käytiin syömässä ulkona. Syömisen jälkeen lepäiltiin ja levättyämme muu perhe lähti juoksemaan kentälle tai maastoon ja minä kuvailin sitten yleensä heidän juoksua ja juoksin myös vähäsen vointiani mukaan. Treenien jälkeen syötiin ja tehtiin jotain muuta. Iltaisin katseltiin yleensä joku elokuva, jonka jälkeen ruvettiin nukkumaan.

Muutaman kerran käytiin myös parissa ostoskeskuksessa shoppailemassa ja mukaan tarttui esikoiselle kesäksi t-paitoja, kuten myös tulevalle vauvalle yksi body, mitä ei voinut jättää kauppaan. Noin 24 tunnin matkustaminen vei voimia ja sunnuntaina olin melko uupunut kun en saanut nukuttua yöllä kuin alle 2 tuntia pienissä pätkissä ja kotiin tullessa menin samaan aikaan nukkumaan kun esikoinen. Pää oli melko sekaisin illalla siitä matkustamisesta ja vähäisistä yöunista, jonka takia aivot kävi kierroksilla ja uni ei meinannut heti tulla. Nyt muutamilla hyvillä yöunilla alan olla jo voiton puolella tämän väsymyksen kanssa ja jaksaa taas paremmin leikkiä taaperon kanssa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)