maanantai 2. lokakuuta 2017

PP 11 - Uusi raskaustesti

Melko oireettomia tuntemuksia on ollut edelleen ja eilen tunsin ensimmäistä kertaa pientä nippailua mahassa, mutta siihen ne oireet jäikin. Vähän on sellaiset sekavat fiilikset ja ei tiedä enää mihin uskoa.

Aamulla menin kuitenkin tekemään sen raskaustestin vähän jännittynein mielin ja kastoin tikun. Testiajan jälkeen ilmestyi testiin ihmeellinen viivanpaikka, mihin tuli kaksi viivaa eli näyttävästi epäonnistui ja tein vielä clearblue plustestin, joka näytti suoraan negatiivista. Eilen pp 10 tein myös testin johon sain viivanpaikan ja nyt jo parina päivänä tullut näitä, etten sitten tiedä mistä on kyse, onko testit vain viallisia tai sitten on kemiallinen kun viivat ei meinaa vahvistua. Muissa raskauksissa on näkynyt jo selvästi näihin aikoihin niin en osaa enää uskoa raskauteen. Torstaina eli virallisena testipäivänä teen vielä uuden ja verikokeessa vähintään varmistuu tämän pakastealkion tulos. Olen pikkuhiljaa jo valmistautunut uuteen hoitorumbaan, joka varmaan menee vasta marraskuulle.

4 kommenttia:

 1. Toivotaan sieltä verkokeista hyviä uutisia <3

  Se on kyllä harmi jos testit tekee tuota :O. Itsellä nuo halpistestit toimineet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän on kyllä odotukset nollissa ja arvelen sieltä verikokeesta negatiivisen tuloksen tulevan :) En ainakaan enää noita testejä tee ja kokeilen jotain muita välillä.

   Poista
 2. Katsoin ensimmäisenä testikuvan ja ajattelin, että jes plussahan se siinä ja sitten vasta luin tekstisi. Toivotaan, että viiva vahvistuisi! Itsellä ollut kahdessa raskaudessa selkeä ero siihen, koska testi näytti plussaa. Tässä tokassa olin ihan varma etten ole raskaana, koska testi näytti kunnon plussan vasta kun kuukautiset olisivat alkaneet. Ekassa plussa tuli 4 päivää ennen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan! :) Pitää vielä 3 päivää odottaa viralliseen testipäivään, miten käy. Odotukset ei tällähetkellä ole kovin korkealla, mutta pian sen tuomion kuulee :)

   Poista

Kiitos kommentista! :)