sunnuntai 23. huhtikuuta 2017

Blogi julkiseksi

Asiaa olen päässäni vatvonut jo tovin ja päätin pienen mietinnän jälkeen, että tänään sen teen kun tuskin tässä mitään menetänkään. Piilotin samalla kertaa suurimman osan vanhoista teksteistä ja vähän muokkasin ulkoasua. Blogia olen kirjoittanut sen neljä vuotta ja 2014 tammikuussa tein tämän nykyisen blogin ja vaikka kirjoitustahti on nyt reilu vuoden aikana vähentynyt niin olen yrittänyt ottamatta siitä mitään stressiä kun kirjoittelen enimmäkseen omaksi iloksi ja täällä on kaikki tallella lapsettomuudesta, raskausajasta ja vauva-arjesta.

Ne pettymykset kierrosta toiseen oli vaikeita aikoja ja keskenmeno pakastealkion siirrosta pisti mieleni matalaksi. Kunnes sitten pian kesäkuussa 2015 sain toisesta icsi-hoidosta sen pysyvän plussan ja pitkän odotuksen jälkeen pojan vihdoin syliini joka oli ihanaa ja hämmästyttävää aikaa, mitä oli vaikea kuvailla sanoiksi. Nyt pienen taaperon ja joka paikkaan ehtivän pojan äitinä on kiirettä kun enää ei pysytä hetkeäkään paikalla, mihin on toisen laskenut. Ihanaa on kuitenkin nähdä omin silmin kun poika oppii koko ajan jotain ja uutena taitona on nyt oppinut hakemaan minulle vaipan kun sanon "vaihdetaan vaippa" ja sitten hokeekin vaippaa ja käy ottamassa sen korista, missä niitä on.

En tiedä onko blogista nykyään enää kovin monelle lapsettomalle mitään iloa kun tämä ei ole enää kokonaan lapsettomuusblogi, mutta ehkä noista vanhoista teksteistä voi olla jollekkin apua, mistä voi lukea hoitojen etenemisestä. Ehkä sitten kun päästään syksymmällä taas uusiin hoitoihin niin tästä voi olla jollekkin enemmän vertaistukea. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)