torstai 19. tammikuuta 2017

Turvaistuin Britax Dualfix

Meille kotiutui Britaxin Dualfix turvaistuin kääntyvällä istuimella ja kun tätä kokeiltiin liikkeessä niin se tuntui täydelliseltä. Istuin kääntyy 360 astetta ja sen saa käännettyä kätevästi myös sivuttain niin pojan saa helposti laitettua istuimeen, ilman että tarvitsee olla selkä mutkalla. Päätuki on helppo asentaa 7 eri asentoon pojan kasvaessa, mikä on plussaa. Ohjeet on yksinkertaiset ja isofix kiinnityksen vuoksi asentamiseen ei montaa minuuttia mene aikaa.

Painoraja istuimessa on selkä menosuuntaan 0-18kg ja kasvot menosuuntaan 9-18kg. Meillä tullaan kuitenkin matkustamaan vielä pitkään selkä menosuuntaan. Istuimen saa kallistettua lepo- ja pystyasentoon, mikä helpottaa matkustamista pitkilläkin matkoilla. 

Istuin pääseekin viikonloppuna paremmin testiin kun ajetaan minun kotiseudulle reilu 200km, mutta ainakin näin lyhyen käytön jälkeen en voi kuin suositella ja oli kyllä hyvä ostos. 2 kommenttia:

  1. Kylläpä vaikuttaa helpolta ja hyvältä istuimelta. Meillä on myös molempiin suuntiin sopiva istuin, mutta suunnan vaihto ei onnistu lennosta. Se olisi kyllä käynyt vielä 4-vuotiaalle isoveljellekin, mutta kaukalo jäi pieneksi jo syksyllä, joten oli pakko ostaa isommalle jo isompien istuin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja onkin kyllä hyvä istuin ja menee nyt vielä pitkään. Kaukalo alkoi meilläkin käydä vähän pieneksi niin käytiin ostamassa istuin. :)

      Poista

Kiitos kommentista! :)