tiistai 2. joulukuuta 2014

Kp 1

Yrityskierto 31 lähti käyntiin. Jotenkin pelkään tehdäänkö tässä kuussa siirtoa ollenkaan kun tulisi viikonloppu ja Fertinovan joululoma esteeksi jos ovulaatio on kp 15 etiäpäin. Huomenna soittelen klinikalle ja varmaan sovitaan samantien, miten tehdään niin ei tarvi turhia aikoja varata eli hyvällä todennäköisyydellä seuraava siirto on vasta helmikuussa. Ilmoittelen huomenna lisää kun tiedän, miten tämän kierron kanssa käy.

Mukavaa joulukuun alkua! :)


6 kommenttia:

 1. Mäkin täällä odottelen et vuoto alkais, huomenna viimestään pitäis hanat aueta ja sama pelko on, ettei siirtoon tässä kussa päästä :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kyllä ärsyttävää kun viikonloppu tulee esteeksi, ettei siirtoa tehdä. :(

   Poista
 2. Voih... Meilläkin siirto siirtyy tammi-helmikuulle, kun sopiva aika on todennäköisesti juuri loppiaispyhien aikaan. :( Riippuu tietenkin minkä pituiseksi tämä kierto jää/venyy. Se voi olla mitä tahansa 23 ja 30 päivän väliltä. Jos tulee pitkä kierto, niin päästään tammikuun alussa siirtoon. Toki sillä edellytyksellä, ettei ovis osu väärään päivään. Liian monta liikkuvaa tekijää. Sen vuoksi toivoisin lääkkellistä pas:ia, ettei tarvitsisi stressata ja murehtia. Uskon että silläkin on suuri merkitys onnistumiselle. Pääosin kuulemma käytetään luonnollista kiertoa ja väitetään että sillä on suuremmat onnistumisprosentitkin jopa. Omilla onnistumisprosenteillani kyllä liputtaisin lääkkeellisen puolesta. Poikamme sai alkunsa lääkkeellisen pas:in seurauksena. Tänä vuonna minulle on tehty kaksi pas:ia luonnolliseen kiertoon ja yksi icsi:n tuoresiirto ilman tärppiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on kuitenkin melko säännöllinen kierto niin tehdään luonnolliseen kiertoon, tosin olisi hyvä kun saisi lääkkelliseen kiertoon PAS:in niin ei tarvitsisi juuri murehtia. Mullekkin on tehty se yksi ICSI:n tuoresiirto ja tosiaan kun tämän PAS:in vielä saisi joskus onnistumaan niin olisi hyvä.

   Poista
 3. Äh, niin inhottavaa jos sattuu kesken kaiken joku loma-aika tai viikonloppu :/ toisaalta voit nauttia paremmin joulusta ku ei tarvi stressata laskuri kädessä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se inhottavaa, mutta näillä väkymin yritetään päästä siirtoon vaikka en kyllä oikein osaa uskoa, että päästäisiin. :)

   Poista

Kiitos kommentista! :)