perjantai 14. marraskuuta 2014

Ultrassa käyty

Taisin nukkua viimme yönä vain kaksi tuntia kun en saanut millään nukuttua. Päässä pyöri miljoona asiaa ja klinikalle päästyäni unohdin kaiken. Piti kysyä Lugesteronin käytöstä, mutta sainkin lapun missä luki, että Fertinovassa sovitaan niiden aloitus. Ultratessa oli kaikki kunnossa ja tällä kertaa vasenkin puoli saatiin näkyviin. Oikealta puolelta löytyi yksi 13mm folli, limakalvon paksuutta ei kerrottu.

Jatkan edelleen ovulaation tikuttamista, jospa saisin pian hymynaaman ovulaatiotestiin. Jos saan sen viikonloppuna niin soitan maanantaina Fertinovaan ja varaan ajan siirtoon. Jännäksi taas käy! :)


2 kommenttia:

  1. Jänniä hetkiä elät. :) Oletko missä kohtaa aloittanut ovulaation tikuttamisen? Minullakin tässä kierrossa tarkoitus tikutella ovulaatiota, kun ei sitä ultraa tässä (tai tulevissakaan) tehdä. Pientä mielenrauhaa haen, että tiedän missä kohtaa kiertoa mennään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kp 10 käskettiin aloittamaan ovulaation tikuttelu ja jatkan sitä niin kauan kun se hymynaama tulee. Eilen tosiaan aloitin. :) Tsemppiä teille! <3

      Poista

Kiitos kommentista! :)