keskiviikko 9. joulukuuta 2020

Kuulumisia

Tämä vuosi on ollut melkoista kun keväällä iski korona ja työtkin muuttui pariksi kuukaudeksi siihen, ettei koulussa juuri enää ollutkaan kuin 8-16 oppilasta sen 560 sijaan. Koulun suljettua olin kuukauden päiväkodin keittiöllä ennen kesälomaa, joka sattui olemaan sama missä omat lapset on hoidossa. Esikoinen olikin tästä onnessaan kun näki minut töissä ja paljon kertoi muille, että hän on mun äiti. 🥰

Onneksi sitten alkoikin kesäloma ja päästiin etenemään myös häiden järjestelyiden kanssa ja lähetettyä hääkutsut, vaikka koko ajan oli pieni melko, joudutaanko kaiken jälkeen häät siirtämään vai mennäänkö ihan vain muutaman ihmisen läsnäollessa naimisiin. Onneksi kaikesta huolimatta saatiin häät lokakuussa järjestettyä, jossa meillä oli 45 vierasta. Häät oli onnistuneet ja juuri meidän näköiset. ❤️ Oltiin huomioitu vieraita käsidesillä, kasvomaskeilla ja isommilla väleillä ruokapöydissä. Pienimmillä lapsilla tein omat puuhapussit omalle paikalle, oli piirrustuspöytä juhlatilassa ja toinen huone, missä pääsivät leikkimään rauhassa junaradalla, duploilla ja halutessaan katsomaan lastenohjelmia. 

Häiden jälkeen oli myös selvää, että siirretään meidän viimeinen alkio pois pakkasesta ja lokakuussa siirsin primolutilla vielä omia kuukautisia eri ajankohtaan, koska ovulaatio osui aina viikonlopulle. Marraskuussa sitten sainkin ovulaation hyvälle ajankohdalle ja päästiin siirtoon. Viisi päivää ennen siirtoa kävin vielä pienessä leikkauksessa kun multa poistettiin reisityrä, josta on pieni arpi vielä jäljellä muistona.

Kaikesta huolimatta viikko siirron jälkeen tein raskaustestin ja sain siihen positiivisen tuloksen ja vielä on epätodellinen olo, että saadaan vielä meidän viimeisestä siirrosta se kolmas ihme, jos kaikki menee loppuun asti hyvin. Nyt mennään siis rv 4+6. ❤️ Raskaudesta ei tiedä vielä kun muutama ystävä ja tarkoitus kertoa molempien perheille varhaisultran jälkeen kun tietää varmasti kaiken olevan hyvin.

4 kommenttia:

Kiitos kommentista! :)