torstai 21. kesäkuuta 2018

Rakenneultra / rv 20+0

Tänään oli rakenneultra ja yöllä ei oikein tullut nukutuksi kun mietin kumpikohan on tulossa ja onkohan kaikki vauvalla hyvin, mutta turhaan murehdin. Kaikki oli pienokaiselle todella hyvin.

Kätilö kertoi tarkasti kaikki, mitä näkyi. Löytyi varpaat, sormet, sydän, pään rakenteet, munuaiset, istukan virtaukset jne, jotka kaikki oli kunnossa. Välillä naurettiin kun kaveri oli niin vilkkaalla päällä, ettei meinattu kaikkia mittauksia saada tehtyä, mutta rauhoittui lopulta vähäsen niin saatiin oikeat mitat. Painoa hänellä on 331g. :)

Sukupuoli saatiin myös selville kun annettiin kätilölle siihen myöntävä vastaus. Olin lähes 99% varma sukupuolesta, mutta yllätys olikin suuri kun hän paljastui....
Esikoinen saa pikkusiskon! 

4 kommenttia:

 1. Välilä tuntuu että sulle oli tärkeintä vaan tietää sukupuoli?!? Meille ei tullut edes mieleen kysyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä meille oli selvää, että sukupuoli halutaan tietää jos se selviää rakenneultrassa ja jos ei olisi selvinnyt niin oltais odotettu siihen kun hän syntyy. Ainakin omasta mielestä se on jännittävää tietää pitääkö oma veikkaus paikkaansa, mutta sen sukupuolen selville saaminen ei ole ollut tässä tärkeintä, vaan että raskaus on mennyt hyvin ja vauva on terve. Kaikki ihmiset on erilaisia ja kaikki ei halua tietää niin se on mulle ok. :)

   Poista
  2. Minä myös ilmoitin ennen ultraamista, että sukupuolen saa kertoa jos näkyy. Tärkeämpää oli tietää kuitenkin, että kaikki oli hyvin. Minusta ainakin tuntuu sille, että sukupuolen tietäminen oli tärkeää loppuraskauden ajalle, koska pystyi kuvittelemaan vauvan jotenkin paremmin henkilönä ja tulevana perheenjäsenenä, kuin pelkästään mahassa olevana vauvana. En tiedä saako tästä langasta kiinni, mitä yritän tarkoittaa.

   Enkä minä saa sellaista kuvaa tekstistäsi, etteikö sinulle olisi tärkeää ollut se, että vauvalla on kaikki hyvin. Onnellista loppuraskautta :)

   Poista
  3. Samaa mieltä ja ymmärsin hyvin, mitä tarkoitit.

   En kyllä tiedä, mistä mun tekstistä sai kuvan,
   ettei vauvan vointi ole minulle tärkeää kun se todellakin on ja kiitos paljon. :)

   Poista

Kiitos kommentista! :)