sunnuntai 11. maaliskuuta 2018

3+

Ihanaa päästä tähän tilanteeseen kun digitesti näyttää 3+ ja nyt saa onneksi huokaista helpotuksesta, koska raskaushormoni on noussut ja tavoitteet on nyt täytetty. Seuraavaksi odotellaan 12 päivän päästä olevaa varhaisultraa ja lähtöä Portugaliin.

Raskausoireita ei ole vieläkään mitenkään erikoisesti. Toinen rinta on vähän arempi kuin toinen, välillä iltaisin mahaa turvottaa ja kerran tai pari on tullut hetkellinen huono olo kun söin nopeasti. Esikoisesta tuli heti hirveät turvotukset, mahaa nippaili ja huono olo tuli jo parin tunnin syömättömyyden jälkeen. Saapa nähdä minkälainen raskaus tästä tulee. :)

Pikkuinen rv 5+3

2 kommenttia:

  1. Mikä keltarauhashormoni sulla tukilääkkeenä ja kuinka kauan ohjeistettu käyttämään? Mulla myös varhaisultra muutaman päivän päästä..jännittää kyllä. Meillä myös 5pvän ikäinen alkio siirretty ja testipäivänä hcg oli yli 1000. Itse en kertaakaan oo tässä testaillut. Toivottavasti kummallakin kaikki hyvin, tsemppiä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla Lutinus ja olisin saanut lopettaa jo tiistaina kun soittivat verikokeen tuloksista, mutta mulla kun oli vain viiden päivän lääkkkeet jäljellä, jotka tänään loppuu niin näiden jälkeen en enää käytä. Tsemppiä myös sinne ja toivottavasti kaikki hyvin! :) <3

      Poista

Kiitos kommentista! :)