maanantai 13. marraskuuta 2017

Suunnittelukäynti ja pitkä kaava

Suunnittelukäynti takana ja nyt kokeillaankin vaihteeksi pitkää kaavaa yhdistelmällä Synarela, Gonal-F, Pregnyl ja ehkä Lugesteron? Tammikuussa kp 19 aloitan Synarela nenäsuihkeen ja uuden kierron alettua varaan ajan seurantaultraan, jonka käynnin jälkeen pitäisi aloittaa vielä Gonal-F (150 IU) ja viikolle 8 menisi punktio jos aikataulut pitää. Olin aluksi tästä uudesta suunnitelmasta vähän kauhuissani, koska en tullut edes ajatelleeksi että mulle ehdotettaisiin jotain uutta hoitomuotoa, mutta haluan kuitenkin yrittää jos se auttaisi saamaan enemmän munasoluja. Lääkärikin näki selvästi mun naamasta, että mua vähän jännittää ja saivat tämän ihanan hoitajan kanssa minut rauhoitettua kaiken menevät hyvin. <3 Onneksi oli tutut ihmiset vastassa, jotka oli esikoista yrittäessä niin voin olla rauhallisin mielin.
Ennen

Tuleva hoito

4 kommenttia:

 1. Mulla oli molemmilla kerroilla pitkä kaava ja positiiviset fiilikset sen suhteen. Saatiin tasakokoisia hyvälaatuisia munasoluja. Paljon niitä ei tullut, mutta laatu oli erinomainen. Ekalla kerralla saatiin aikaiseksi 5 top alkiota. Tokalla kerralla taisi olla ehkä kolme top alkiota ja pari vähän huonompaa. Mutta tuo meidän keskimmäinen poika on yksi niistä vähän heikommista alkioista. :D Top alkiot eivät tärpänneet, mutta hän tärppäsi. Petrasi kovasti laatuaan sulatuksen jälkeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle on tehty molemmat lyhyellä kaavalla, josta oli myös ihan hyviä kokemuksia, vaikka ei kummassakaan saatu kuin max. 2 alkiota pakkaseen asti. Niiden laadusta ei tosin ole mulla tietoa :) Hyvä, että siitä heikommastakin sai teidän poika alkunsa. Minkäs ikäinen se teidän uusin tulokas nyt on? :) <3

   Poista
  2. Sunnuntaina tuli neidille kuukausi täyteen. Joka ikinen päivä melkein kyyneleet silmissä katselen häntä, enkä voi uskoa että hänet on meille suotu.

   Poista

Kiitos kommentista! :)