torstai 18. elokuuta 2016

Takaisin arkeen

Maanantaina palattiin jälleen arkeen kun miehen kesäloma loppui ja työt jatkuu. Paljon ei lomalla loppujenlopuksi tehty kun ensimmäiset kaksi viikkoa meni suurimmaksi osaksi sairastellessa ja loput kaksi viikkoa meni minun kotiseudulla ja kotona ollessa. Käytiin kuitenkin lomalla koeajamassa uusi auto ja katsastamassa Seinäjoen asuntomessut. Tuli myös nautittua ja sain välillä nukkua pitempään kun mies nousi pojan kanssa ennemmin ylös ja keskitettyä enemmän parisuhteeseen. Välillä ihmettelen tuota miehen pitkää kärsivällisyyttä minun kanssani, mutta ihme kyllä jaksaa katsella minua päivästä toiseen, vaikka omasta mielestä nipotan vähän turhastakin.

Huumoriksi ainakin osaa minun sanomiset laittaa ja ei ota asioita aina niin tosissaan vaan saan vastaukseksi jotain, mikä saa minut joko hymyilemään tai kiehumaan raivosta. Suurimmaksi osaksi kuitenkin hymyilemään, mutta välillä ei sitä huumoriakaan jaksa kun haluaa asioiden tapahtuvan heti, eikä hetken päästä. On hän kuitenkin ihana, vaikka toisinaan käy hermoille :p Lomalla seurasin välillä salaa ovenraosta kun mies vaihtoi pojalle vaippaa ja huoneesta kuului miehen laulu ja pojan nauraminen. On ne vaan niin ihana näky yhdessä kun leikkivät ja miehestä on tullut pojalle entistä tärkeämpi, jonka kanssa on ne omat jutut.

Saapa nähdä, miten loppuvuodesta meillä menee jos ja kun mies joutuu lähtemään työmatkalle Uuteen-Seelantiin pariksi viikoksi tai pidemmäksi aikaa. Onneksi siihen on kuitenkin vielä aikaa ja suunnitelmatkin voi siinä vaiheessa jo muuttua, ettei sinne lähdekkään vaan meneekin jonnekkin muualle. Saksaan on lähdössä ainakin tuossa tämän kuun viimmeisellä viikolla noin viikoksi, mutta onneksi nyt ei ole ollut niin usein ulkomaanmatkoja ja ovat olleet ainoastaan vain tälläisiä reilun viikon kestäviä ja olen saanut pitää miehen ihan kotimaassa.

Nyt palailenkin hetkeksi kotitöiden pariin kun poika on vetänyt tuossa jo kaksi tuntia päikkäreitä niin saisin tänään jotain aikaiseksi, mutta sainpa nyt jotain kirjoitettua kun ne jää yleensä aina kesken pojan herätessä tai sitten vain unohdan, mitä olin kirjoittamassa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)