lauantai 9. heinäkuuta 2016

Aika juoksee

Olen jo moneen otteeseen ihmetellyt tätä ajan juoksua kun päivät kuluu oikein vauhdilla eteenpäin. Poika kehittyy koko ajan enemmän ja ympärillä tapahtuvia asioita seurataan mielenkiinnolla. Poika oppi vähän yli viikko sitten kääntymään selältä mahalleen ja sitä harrastetaan nyt vähän väliä, jopa nukkuessakin. Kaikki mahdollinen, mistä sattuu saamaan kiinni pistetään suuhun ja varsinkin omat varpaat on mukava sinne laittaa ja vähän maistella.

Päivisin poika nukkuu edelleen melko huonosti ja päikkärit on yleensä sitä 30min - 2 tuntiin parhaimmillaan. Yöt on viimmeisen kuukauden aikana vaihdelleet ja enää ei olla niin hyvin nukuttu, mitä oli vielä jonkin aikaa sitten. Onneksi kuitenkin on ollut välillä ihan hyviäkin öitä ja päivisin pystyy joskus pienet päikkärit nukkumaan niin ei ole ihan niin väsynyt. Pian täällä varmaan liikutaan kovasti ryömimällä, että saa jo liikkua perässä ja vahtia mitä tekee. Tämä kehitys onkin kovaa tämän ensimmäisen vuoden aikana, että vähän jo kauhistuttaa mutta jospa ei kuitenkaan pitäisi vielä ihan hirveää kiirettä sen liikkumisen kanssa. :)

Juhannus meni miehen perheen kanssa grillaillen ja syöden hyvää ruokaa. Kelitkin sattui olemaan onneksi ihan hyvät niin pärjäsi hyvin shortseilla ja topilla. Hurjaa ajatella, että ensi juhannuksena poika jo kävelee ja pitääkin olla silmä tarkkana, mitä toinen tekee.

Mies oli nyt työreissussa vähän yli viikon, jonka ajan olin pojan kanssa kaksistaan ja tuli nähtyä yhtenä päivänä myös muita äitejä. Miehellä onkin vielä ensi viikko töitä ja sitten hänellä alkaakin 4 viikon kesäloma, jonka jälkeen päästään olemaan koko perhe yhdessä. Pahemmin ei ole vielä suunnitelmia tiedossa, mutta mietinnässä olisi jos käytäisiin ainakin kahdestaan lyhyellä parin tunnin risteilyllä tai elokuvissa. Tässä ollaankin vähän yritetty, että käytäisiin sen kerran 2-3 kuukauden välein jossain kahdestaan, vaikka yhteistä aikaa saadaan myös iltaisin kun poika nukkuu.

Yritän taas pian palailla blogin pariin! :)

2 kommenttia:

  1. Meillä ei vieläkään 7kk iässä olla laitettu varpaita suuhun :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hassua! No eiköhän se vielä ehdi niitä varpaita suuhun laittaa :D

      Poista

Kiitos kommentista! :)