torstai 20. huhtikuuta 2017

Imetyksen lopetus menossa

Täällä mennään tällähetkellä sillä 3-4 imetyskerralla koko päivän aikana, joka on mennyt vaihtelevasti parempaan päin. Päivisin imetystä on ollut helppo lopettaa kun poika suostuu juomaan vettä ja maitoa nokkamukista melko hyvin ja olen yrittänyt kääntää kiinnostuksen johonkin muualle jos on tullut repimään paitaa. Iltaisin imetän vielä sohvalla ennen kun viedään sänkyyn, yöllä yleensä kerran, aamulla ennen aamupalaa ja päivällä kerran jos ei rauhoitu millään muulla keinolla. Viime yönä ei tarvinnut imettää kertaakaan kun mies kävi pojan yöllä nukuttamassa uudestaan herättyään kerran yöllä.

Tänään on tullut vasta se yksi imetyskerta aamulla ennen aamupalalle nousua ja jos iltaan asti pääsisi ilman rintaa niin olisi hyvä, eikä ihme kyllä nyt ole tullut repimään paitaa ja maito/vesi nokkamukista on kelvannut hyvin. Sitten päästäisiin siihen kahteen imetyskertaan, josta pitäisi vielä päästä. Olenkin yrittänyt mennä sillä, että viikossa tai kahdessa luovutaan aina siitä yhdestä imetyskerrasta ja pikkuhiljaa ollaankin saatu imetystä vähennettyä. Tämä on minun mielestä parempi kuin se, että kerralla lopettaa imetyksen kokonaan.

Toivon mukaan kesäkuun loppuun mennessä oltaisiin saatu imetys pois, ellei jo ennemmin ja vaikka imetystä jäänkin kaipaamaan niin parempi siitä on päästä nyt pois, ennen kun se käy liian vaikeaksi. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)