sunnuntai 24. kesäkuuta 2018

Muutoksia arkeen

Elokuussa meidän arki muuttuu jonkin verran kun esikoinen aloittaa kerhon 2 kertaa viikossa/ 3,5 tuntia päivässä. Pitkään olen nyt seurannut, kuinka esikoinen kaipaa enemmän oman ikäisten seuraa ja kerho tuntui siihen hyvältä vaihtoehdolta. Saisi samalla lisää niitä leikkikavereita, puhe kehittyisi enemmän  ja oppisi vähän lelujen jakamista.

Tämä tulee omasta mielestä nyt hyvään aikaan kun toinen lapsi syntyy alle 5 kuukauden päästä ja oma vointi ei välttämättä ole enää parhain siinä loppuraskaudessa, että pystyn entiselleen touhuta pojan kanssa niin on ainakin nyt kerho, missä pääse enemmän leikkimään kavereiden kanssa. Vaikka rakastankin olla lapsen kanssa kotona ja leikkiä hänen kanssaan niin tämä kerho tekee hänelle ihan hyvää. Alkuvuodesta olisi tarkoitus aloittaa sitten perhekerho kerran viikossa, mihin mentäis sitten esikoisen ja vauvan kanssa. Pieniä muutoksia tulee meidän arkeen, mutta jatkan vielä kotiäitinä tulevan vauvan ollessa 3v ja mietin sitten työelämään palaamista.

Viimeinen alkio aiotaan siirtää tulevaisuudessa pakkasesta pois ja mietinnässä vielä säästetäänkö yksityiselle uusia hoitoja varten vai jääkö lapsiluku tähän. Mutta sen näkee sitten vähän myöhemmin kun sen aika koittaa ja miten arki kahden lapsen kanssa lopulta alkaa sujumaan. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)