perjantai 12. toukokuuta 2017

Miten me tavattiin

Tammikuu 2011. Me tutustuttin miehen kanssa Kuvake.net sivustolla, jossa huomasin mieheltä tulleen kommentin ja aloimme laittelemaan viestiä toisillemme. Mies oli silloin työmatkalla Uudessa-Seelannissa ja oli tullut ajankuluksi vielä illalla sielä käymään ja kun oli nähnyt kuvani, niin oli päättänyt kommentoida. En silloin kuvitellut, että tästä rakkaus syttyisi ja tuolta löytäisin lapseni tulevan isän. Elämä oli silloin 19-vuotiaana (täyttämässä 20v) melko sekaisin kaikelta osin, eikä tuntunut sopivalta hetkeltä miehen kanssa seurusteluun. Pikkuhiljaa sitten huomattiinkin, että meillä on samoja tulevaisuuden haaveita, yhtä sekava huumorintaju ja oltiin samanlaisia luonteeltamme. Jossain vaiheessa siirryttiin sinne messengeriin ja vaihdettiin numeroita, josta alkoi kova viestittely ja soittelu.

Tavattiin lopulta huhtikuussa kun minä pidin työharjoitteluni jälkeen viikon hiihtolomani ja matkustin Keski-Suomeen ystäväni luokse, josta oli parikymmentä kilometriä miehen paikkakunnalle. Mies tuli tänne ystäväni paikkakunnalle ja tavattiin yhdessä ravintolassa. Voi sitä jännityksen määrää ja tuntui, että pyörryn siihen paikkaan kun mies tuli rullaportaita ylös ja käveli luokseni. Samana iltana sovittiin seuraavalle päivälle tapaaminen ja käytiin elokuvissa, jonka jälkeen mies toi minut vielä ystäväni kotiin. Sen jälkeen olinkin jo ihan myyty ja kotiinpaluu oli haikeaa. Pari päivää ensimmäisen tapaamisen jälkeen sovittiin jo seurustelevamme ja siitä se melko nopeaa etenikin. Puolen vuoden seurustelun jälkeen muutin vähäiset tavarani Keski-Suomeen, jolle tielle ollaan jääty jäädääkseen ja reilu vuoden seurustelun jälkeen menimme kihloihin, mutta naimisiin asti ei vielä olla ehditty. Meidän ikäerosta kuultiin alkuaikoina vähän sanomista, mitä on se 14 vuotta mutta kun ovat mieheen tutustuneet niin kaikki on mennyt hyvin. Nykyään ollaan oltu yli 6v yhdessä ja suotu 1 ihana lapsi. <3

2 kommenttia:

  1. Onpa aikamoinen ikäero tosiaan. Meillä ikäeroa vuosi ja aina jotenkin ajattelee että kaikki muutkin on suunnilleen samaa ikää. :D Itseäni olisi varmaan inhottanut, jos joku "noin vanha mies" olisi ottanut yhteyttä kun olin tuon ikäinen. :D Olen aina ollut kauhean ikäkriittinen ja jopa veljeni 5 vuotta itseäni vanhemmat kaverit tuntuivat ikälopuilta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllähän se minua aluksi vähän mietitytti kun oli vanhimman sisarukseni ikäinen ja mies on kuitenkin ikäisekseen nuoremman näköinen :) Ymmärrän hyvin, että kaikki ei halua seurustella vanhemman miehen ja itselläni oli max. 15v rajana ikäerossa ja meillä kohtasi asiat melko hyvin yhteen niin annoin mennä askel kerrallaan eteenpäin tuleeko seurustelusta mitään :)

      Poista

Kiitos kommentista! :)