lauantai 8. lokakuuta 2016

Uusia tuulia

Viime päivinä on tapahtunut kaikenlaista yllättävää, nimittäin me löydettiin vihdoin omakotitalo yli vuoden etsinnän jälkeen ja vielä pitäisi tämän kuun lopussa kirjoittaa kauppakirjat ja marraskuussa saadaan sitten siirtää tavarat omaan kotiin, jossa riittää pojallekkin tilaa temmeltää. Epätoivo meinasi jo tässä viimme aikoina iskeä ja talon rakentaminen on käynyt monesti mielessä, mutta ei ole löytynyt hyviä tontteja ja ne on kalliita. Onneksi kuitenkin etsintä vihdoin palkittiin.

Meillä oli kriteerinä, että talo yksikerroksinen, oma ja yli 1000m2 tasamaatontti, makuuhuoneita 3-4 kpl, keittiö ja olohuone mahdollisesti samaa tilaa, ilmansuunnat hyvät terassille, kaupat, leikkipuistot, päiväkodit ja koulut lähettyvillä ja nämä täyttyi. Talosta oli monta kiinnostunutta, mutta onneksi oltiin tälläkertaa nopeita liikkeissämme eikä jääty nuolemaan näppejämme kun siitä oli pari muutakin tekemässä tarjousta. Talo on 2005 rakennettu, jossa on neljä isoa makuuhuonetta, kodinhoitohuone, keittiö ja olohuone samassa tilassa.

Odotan jo kovasti muuttopäivää ja kodin laittamista kuntoon. Asunnossa ei juuri tarvitse remonttia tehdä kun jossain vaiheessa makuuhuoneisiin vaihtaa tapetit, mutta ajavat vielä asiansa kun ovat ihan hyvässä kunnossa. Ensi kuussa saadaan myös uusi isompi auto, jota ollaan odotettu pari kuukautta että tuntuukin kuin tässä juhlisi jo etukäteen joulua. Hurjaa, että pian ollaan omakotitalon ja uuden auton omistajia! ❤️

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)