keskiviikko 16. maaliskuuta 2016

Mitäs tänne?

Täällä alkoi nyt arki kun mies palasi maanantaina isyyslomalta töihin. Miehestä oli kyllä kova apu ne ensimmäiset viikot kun tuli totuteltua uuteen arkeen ja ruokaa ei kyllä olisi juuri ehtinyt tekemään tai kaupassa käymään niin mies on hoitanut sen puolen. Vaunulenkit me aloitettiin poitsun ollessa vähän yli viikon ikäinen ja tuntui hassulta, että työnnän vaunuissa meidän vauvaa tai ylipäätänsä jotta me ollaan nyt vanhemmat. Ristiäisiä ollaan tällähetkellä kovasti järjestetty, jotka on ensi kuussa ja kieltämättä aiheuttavat pientä stressiä kun en kyllä itse ehdi tässä juuri mitään väsäämään kun päivät tuntuu menevän oikein vauhdilla eteenpäin.

Poitsu nukkuu päivisin yleensä kahdet parin tunnin päikkärit, välillä vähän vaihtelevasti ja silloin aika menee joko siivoillessa, oleskellessa tai vauvan kanssa nukkuen. Illan tullessa rupean sammuttamaan valoja ja vähentämään ääniä televisiosta, jonka jälkeen me valmistaudutaan yötä varten. Öisin vauva on nyt heräillyt sen kahden tunnin välein melko samoihin aikoihin ja silloin imetetään ja vaihdetaan vaippaa jos on tullut kakka, mikä yleensä on aina housuissa. D-vitamiinitipat aloitettiin viimme viikolla ja se on aiheuttanut nyt välillä poitsulla mahanväänteitä, vaikka kyseisen D-vitamiinitipan pitäisi olla hyväksi mahalle. Mausteisia ruokia ja joitakin ruoka-aineita olen koittanut myös vältellä, jotka pistävät vauvan masun sekaisin.

Kaikenkaikkiaan poitsu on rauhallinen tapaus ja ei paljon turhista itkeskele. On pikkuhiljaa ruvennut olemaan myös hereillä enemmän ja ihmettelee kovasti ympärillä olevia asioita. Päivä päivältä tuohon pikkumieheen rakastuu vain enemmän ja enemmän ja toivoisi, että hän pysyisi aina noin pienenä. <3 Itse olen voinut muuten ihan hyvin, mutta tänään piti mennä ihan lääkäriin asti kun kävelin suurinpiirtein seiniä päin ja huimasi kovasti. Syyksi selvisikin korvaperäinen huimaus, jolle ei voi oikein tehdä mitään mutta jospa tämä tästä pian helpottaisi ja kävelykin taas sujuisi ilman hoipertelua.

Onko teillä lukijoilla mitään toiveita, mistä kirjoittaisin? :)

6 kommenttia:

 1. Siitä, kuinka uskot vauva-arjen vaikuttavan sosiaaliseen elämääsi ja tulevaisuuden haaveisiisi. :)

  VastaaPoista
 2. Muistan sinun esitelleen joskus kauemman aikaa sitten vaatteita, jotka ajattelit pukea sitten joskus lapsellesi. Onko ne vaatteet tullut käyttöön? Haluaisitko tehdä myös postauksen pojan vaatteista. :) Olisi myös mielenkiintoista lukea tarkempi postaus "teidän päivä" tyyliin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajatelin ihan tähän vastata tuohon, että ne ostamani vaatteet, mistä olen tehnyt postausta ovat tulleet kyllä pojalle käyttöön. Olen vähän jo aloittanut tuollaista "meidän päivä" aloitusta, että sellainen on lähipäivinä tulossa ja pitää varmaankin tehdä vielä erikseen tuollainen postaus pojan vaatteista. :)

   Poista
 3. Jos se on hyvälaatuista asentohuimausta niin siihen saa hyvät ohjeet fysioterapeutilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on onneksi ruvennut jo hellittämään, että ei onneksi lopulta kauaa nyt kestänyt. :)

   Poista

Kiitos kommentista! :)