perjantai 12. helmikuuta 2016

Neuvola rv 39+2

Neuvolakäynniltä kotiuduttu, jossa ei oikein ollut mitään ihmeellistä tälläkertaa. Painon nousu on mennyt koko raskauden sillä nousee ja laskee kaavalla, mikä ei yllättänyt. Tälläkertaa se olikin sitten laskenut. Verenpaine mitattiinkin useampaan otteeseen ja laitettiin neuvolakorttiin alhaisin ja korkein lukema. Proteiini on nyt taas noussut +1 lukemaan ja sain jälleen tikkuja kotiin testaamista varten. Tosin en usko, että se tuosta taaskaan nousee vaan pysyy normaalina. Vauvan pää heiluu alhaalla edelleen, ettei ainakaan vielä ole kiinnittynyt ja mahakin on vielä ylhäällä. Seuraava neuvolakäynti onkin vauvan laskettuna päivänä eli 17. päivä ja jotenkin luulen, että sinne vielä mennään.

Viimme yönä tulikin nukuttua pitkästa aikaa melko huonosti kun ei löytynyt hyvää asentoa ja nenä tuntui olevan koko ajan tukossa. Sain kuitenkin suurinpiirtein 4 tuntia unta, etten ihan silmät ristissä neuvolakäynnille mennyt. Tässä tälläiset pikaiset kuulumiset ja kovasti jo toivoisin, että pienokainen tuolta yksiöstä pian syntyisi ettei tarvitsisi häntä enää kauaa odotella maailmaan. <3

Rv 39+2 (Rv 38+0)

Paino: 51,7kg (52,0kg) | 6,7kg (+
7,0kg)

Painon muutos/viikko: -233g (+350g)
Verenpaine: 99/78|118/70 (109/69)
Hemoglobiini: - (119)
SF-mitta: 34cm (33cm)
Syke: +135 (+134)
Pissa: Prot. +1 (-, Puhdas)
Tarjonta: Rt (Rt)
Turvotus: - (-)

6 kommenttia:

 1. Nauti siitä vatsasta ja vauvan liikkeistä nyt vielä kun on masussa <3 niitä tulee ikävä tosi nopeesti. :)

  Lapsekkaana.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nautin kyllä, vaikka kovasti jo odotan pikkuisen näkemistä. :)

   Poista
 2. Voi miten jännää! Tsemppiä tulevaan! <3 T.Emmiko/Annim

  VastaaPoista
 3. Jestas kun sä painat vähän! :o Mulla oli raskauden lopussa aivan toisenlaiset kymmenlukemat - melkein tuplat sun painoon! :D (Tai oikeastaan pitäisi kyllä olla paremminkin surullinen naama...)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo painan, tosin enpä ole mikään pitkäkään. :) Paino ei ole kyllä raskauden aikana juuri noussut, vaikka ajattelin sen nousevan paljonkin mutta se nousee toisilla niin yksilöllisesti.

   Poista

Kiitos kommentista! :)