tiistai 4. marraskuuta 2014

Negatiivinen

Mitähän tähän nyt voisi sanoa... ärsyttää ja paljon. Testi oli eilen vain viallinen kun tuli viivanpaikka. Tuli sekin sitten nähtyä tässä 2v ja 4kk aikana. Tänään ei sellaista viivanpaikkaa tullut vaan se sama tuttu tyylipuhdas negatiivinen. Olishan se ollut kumma jos yhtäkkiä olisinkin normaalissa kierrossa raskautunut. Meille ei sellaisia ihmeitä tule tapahtumaan...

Eilen näin unia kuinka tein positiivisen raskaustestin, mutta silti päässäni mietin ettei se valkoinen viiva tarkoita yhtään mitään. Aamulla jännitti, mutta enää oli vain vitutus kun yrittikin toivoa raskautumista. Ne ihmeet tosiaan tapahtuu vain muille! Nyt menen tämän tyhmän pääni kanssa ulos kävelemään ja potemaan tätä vitutusta, jospa tästä sitten pian jaksaisi sinne tulevaan PAS:n.

8 kommenttia:

 1. Pahoittelut :( <3 aina ikävää jos annetaan turhaa toivoa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) <3 Onhan tämä, mutta eiköhän tästä vielä nousta. :)

   Poista
 2. Olen pahoillani ettet ollut raskaana. Toivo varmasti ehti nousta. Minäkin kyllä jotain näin siinä edellisessä testissä. Voihan olla, että se oli kemiallinen raskaus ja siksi testi reagoi. Kannattaa silti yrittää raskautua ihan "kotikonsteinkin" vaikka olette hoidoissa. :)

  Ansku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän siinä vähän ehti toivoa jos tänään olisikin tullut joku hailakka punainen viiva, mutta ei tullut. Kyllähän tässä yritetäänkin raskautua välillä kotikonsteinkin, mutta se ei tunnu auttavan meidän tilanteeseen jos miehen siittiöt on hitaita ja niitä on vähän, eikä alkiot kiinnity kohtuun. Myös miehen työreissut estää koko raskautumista kun hän kuitenkin on suurimman osan vuodesta ulkomailla tai jossain puolella Suomea. :)

   Poista
 3. Höh, olin niin näkeväni siinä edellisessä jotain.. Toivotaan, että se seuraava siirto toisi oikean plussan. <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)