maanantai 24. maaliskuuta 2014

Lapsettomuus

En olisi pari vuotta sitten uskonut joutuvani tähän tilanteeseen, että me kuulutaan nykyään siihen ryhmään. Yli kahdestakymmenestä pettymyksestä ja monista itkuista huolimatta olemme nyt tässä. Menossa kohti lapsettomuushoitoja sekaisissa tunnelmissa. Vielä on jotenkin vaikea uskoa, että lapsettomuus johtuu näillä näkymin miehestä ja ettei itsestä löytynyt mitään vikaa.  Hoidoista päätetään sitten kun tiedetään miehen seuraavan näytteen tulokset ja päästään mekin vihdoin alkuun.

Onneksi olen nyt osannut vähän rentoutua kun ei tarvitse enää vain odotella, koska alkaa tapahtumaan. Meillä on vielä toivoa, että me se pienokainen saadaan jonain päivänä syliin. Olen onnellinen, että minulla on tuollainen ihana mies, joka on minua tukenut kun olen ollut valmis heittämään hanskat tiskiin. En tiedä, missä olisin ilman häntä. ♡ 

Onnellisuuteen vaikuttaa myös tuleva kevät/kesä ja ihana aurinko. Enää ei ole pimeitä päiviä ja kylmää. Pian saa kokonaan heittää talvivaatteet varastoon ja pukea rennompia vaatteita päälle. :) Kyllä se aurinko paistaa risukasaankin ja toivon, että tänä vuonna saan kasvattaa pientä masua, jonka sisällä kasvaa meidän pieni ihme. Toivottavasti pian meitäkin on kolme! ♡ Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)