maanantai 28. elokuuta 2017

Pojan huone Osa 2

Nyt on pojan huoneeseen tullut vähän muutosta viime kerrasta ja ollaan saatu verhot, pöytä, tuolit ja pari seinähyllyä seinälle ja huoneesta tuli hieno. Pientä remonttia vielä joskus tekisin ja vaihtaisin uudet tapetit huoneeseen (ainakin nuo raidalliset), maalaisin lattialistat ja kaapin seinän valkoiseksi kun tuo sävy ei oikein minua miellytä, mutta menevät vielä jonkin aikaa. :)

Täällä toivutaan pojan kanssa flunssasta ja on onneksi mennyt nyt parempaan päin. Yöunet on minulla ollut flunssan takia todella huonot, enkä ole saanut oikein unenpäästä kiinni ja huonompana yönä sain vasta viiden aikaan yöllä unta, mutta onneksi miehellä on vielä lomaa jäljellä niin ei mennyt päivä ihan töttöröö. Kuukautisia tällähetkellä odotan ja nyt näyttää kiertokin menevän niin, että voitaisiin tässä kierrossa päästä siirtoon melko suurella todennäköisyydellä.
2 kommenttia:

  1. Kaunis huone ^_^ ai että mä ihailen tuota kun pystyy pitämään sisustuksen noin minimalistisena! Meillä kun tuntuu tavaraa tursuavan sekä ovista että ikkunoista :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä ei onneksi tuota tavaraa ole ehtinyt vielä hirveästi kerääntyä ja hyvin mahtuu vielä kaappiin piiloon :)

      Poista

Kiitos kommentista! :)