sunnuntai 4. joulukuuta 2016

Olohuone

Olohuone on sellainen paikka, minne on mukava tulla ja istahtaa päivän jälkeen sohvalle kun on saanut pojan vihdoin nukkumaan. Siinä ehtii hetken aikaa keskittyä ihan muihin asioihin, nauttia kuumaa teetä ja syödä jotain hyvää rauhassa, jos kerkiää. Olohuoneessa tykkään siitä kun ikkunasta näkee suoraan metsään ja kissatkin näyttää tykkäävän kun näkevät lintuja ja oravia, joita raapimispuussa kyttäilevät. Televisiota tulee enää harvoin avattua kun enemmän olen ipadilla lueskellut uutisia, sähköpostia ja muiden blogeja omaksi ajankuluksi.
 
 
 
Sisustus on vielä vähän keskeneräinen, mutta pikkuhiljaa hyvä tulee. Takkaa ei ole tullut vielä käytettyä kun pitäisi pyytää nuohooja ja ehkä tässä lähiaikoina saisi sen aikaiseksi soittaa. Jospa sitä ehtisi vielä tänä vuonna polttaa takassa puita. Joulua olen vähän laittanut jo tuolla punaisella tähdellä ja tontuilla. Sohvanpöydän päällä oli myös punainen joululiina, jonka jouduin lopulta ottamaan pois kun poika heitteli sitä joka välissä lattialle :D Tuikkuja olen sytyttänyt joka ilta ja se tuo kivasti sitä tunnelmaa ja lämpöä taloon. :) 

2 kommenttia:

  1. Onpa ihanan tilavan näköistä teillä! Kaunis koti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Joo, ei ole vielä hirveästi tuota ylimääräistä tavaraa kertynyt ja jonkin verran laitan tavaraa myös eteenpäin niin ei jää nurkkiin pyörimään.

      Poista

Kiitos kommentista! :)